Terug naar boven

Internationaal Register Hypnosetherapeut

Therapie opleiding

Rob De Groof

HypnoseCentrum

Nieuwlandlaan 150

3200 Aarschot

Vlaams-Brabant

Introductie

Gebruik de natuurlijke kracht van je geest, leer een nieuw beroep waarmee je anderen kan helpen hun doelen te bereiken en bouw aan een nieuwe carrière door te werken met de kracht van hypnose.

Stel je voor… een Internationaal Gecertificeerd Hypnotherapeut worden… en in staat zijn om mensen te helpen hun doelen te bereiken of om hun issues achter zich te laten.

Het inschrijvingsgeld omvat ook een ALL-ACCESS PASS voor ons online video archief, gratis lidmaatschap van onze cursisten Facebook groep waar je steeds terecht kan voor advies en feedback en de garantie dat we steeds klaarstaan om je te helpen… een cursus stopt bij ons nooit… wij blijven beschikbaar…

Dit is een +40 uren certificatie opleiding met live demonstraties van de krachtigste en meest efficiënte hypnosetechnieken, vele oefenmomenten met je medecursisten in de beste omstandigheden en daardoor ook de mogelijkheid om aan jezelf te werken en te groeien als persoon.


EXTRA BONUS ! – Tijdens de laatste lesdag krijg je de kans om een volledige sessie uit te voeren met een echte cliënt. En geloof ons, je zal er klaar voor zijn ! Reeds vele van deze vrijwilligers werden door een cursist van hun probleem verlost tijdens één van onze cursussen.

Heb je vragen over deze opleiding, neem dan contact op via zie contactformulier onderaan

De opleiding IHR (Internationaal Hypnosetherapeut Register) is een zevendaagse opleiding en omvat drie modules: (1) basiscursus hypnose, (2) Jeffrey Stephens Protocol en (3) geavanceerde hypnose.

Dankzij deze uitgebreide en intensieve cursus leer je een bijzondere vorm van hypnose: “directe hypnose”. Dit is een krachtige maar eenvoudige techniek waardoor je al in één sessie van 20 minuten resultaten kan zien. In deze opleiding komen ook alle aspecten aanbod voor het opzetten van een eigen en succesvolle hypnosepraktijk. Wij bij HypnoseCentrum hebben dankzij deze formule een bloeiende praktijk kunnen uitbouwen, waarbij we het voorrecht hebben dagelijks mensen te ontvangen en te helpen met de meest uiteenlopende problemen.

Makkelijk te bereiken locatie te Aarschot (vlak bij autostrade en op 5 min wandelen van NMBS-station) met voldoende parking.

Alle informatie: zie websitelink onderaan

Heb je nog vragen ? Leg dan een videogesprek met Rob vast via deze link: zie websitelink onderaanzie websitelink onderaan

Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: maandag 13 september 2021
maandag 13 september 2021Vanaf 10:00tot 17:00

Praktische informatie

Voor

Hulpverleners Osteopaten Volwassenen

Gegeven door

Rob De Groof en Shana Roomers

Prijs

€ 1477 (incl. BTW)

Neem contact op met Rob

Internationaal Register Hypnosetherapeut
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Rob De Groof

HypnoseCentrum

Nieuwlandlaan 150

3200 Aarschot

Vlaams-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.hypnosecentrum.be/

http://www.hypnoseschool.be/

Routebeschrijving