Terug naar boven

Tweedaagse Verbindende Communicatie - Deze Training is offline

Deze Training kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Osteopaat.be. Vind een andere Training via onderstaande links.

Omschrijving

Raak je soms vast in je communicatie met klanten, collega’s of partners en wil je hieraan werken? Goed plan! Want communiceren kun je leren.

Goed kunnen communiceren is een van de belangrijkste vaardigheden die je kunt hebben — ben je nu werknemer of ondernemer. Bij een vlotte communicatie draait het niet alleen rond spreken en gehoord worden. Je moet ook luisteren, begrijpen en tussen de lijntjes van wat niet gezegd wordt, kunnen lezen.

In deze training krijg je inzicht in hoe communicatie werkt. We doen inspiratie op bij Marshall Rosenberg, de grondlegger van de verbindende communicatie. Hij heeft een vierstappenmodel van communicatie ontwikkeld: waarneming, gevoel, behoefte en verzoek. Je leert het verschil kennen tussen waarnemen en de manier waarop we de wereld interpreteren. Je wordt je bewust van je eigen gevoelens en behoeften, alsook van die van de ander. Door dat groeiend bewustzijn wordt het gemakkelijker om je boodschap helder te formuleren, eerlijk te spreken en constructief te luisteren naar de ander en naar jezelf. Zo leer je effectiever communiceren.


Boek nu je training met de Vind-een-Coach Kortingscode VEC en ontvang 10% extra korting op elke training. Gebruik de code VEC tijdens je boekingsproces en bespaar op je training of workshop!


Meer info over ons concreet programma vind je op onze website:

www.coachingent.be


Zoek een andere cursus

Locatie cursus