Terug naar boven

Yoga en meditatie voor vrouwen

Activiteit

Katrien Van Reybrouck

Yogaruimte boven Nico Hautekiet

Kortrijksestraat 478

8020 Waardamme

West-Vlaanderen

Introductie

Deze yogagroep is voor iedere vrouw die het fijn vindt om samen met andere vrouwen bewuste zorg en aandacht te besteden aan lichaam en geest.De oefeningen zijn haalbaar voor iedereen ook als je overtuigd bent dat je te stijf of te oud bent om deel te nemen.Tijd nemen voor jezelf vraagt een inspanning en is voor veel vrouwen moeiijk te verwezenlijken.Een yogales brengt je in een hele diepe rust en stimuleert het zelfhelend vermogen, dat is een groot geschenk aan jezelf.

Lesinhoud
1. Dynamische oefeningen voor een betere energetische doorstroming.2. Visualisatie-oefeningen om contact te maken met je zenuwstelsel en de lichaamsdelen die hierdoor beïnvloed worden.3. Ademhalingsoefeningen om het parasympatisch systeem te stimuleren;4. Specifieke yoga-oefeningen bedoeld om je lichaam te ontspannen en om te leren zinken in de diepere lagen van je organisme.5. Bekkenbodem spieroefeningen om meer vitaliteit te ervaren.6. Spierversterkende oefeningen om nek- en rugpijn te verminderen7. Meditatie en mindfulness om te leren kijken naar de denkpatronen die stress veroorzaken in je leven.8. Stimulatie van het para-sympathische stelsel door gerichte aandacht en zelfmassage.9. Anatomie om inzicht te krijgen in de opbouw en de verschillende lagen van je lichaam

Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: woensdag 7 september 2022
woensdag 7 september 2022Vanaf 09:15tot 10:30
woensdag 14 september 2022Vanaf 09:15tot 10:30

Praktische informatie

Thema's

Ademen Yoga Lichaam & welzijn Stress, omgaan met

Voor

Iedereen Osteopaten Volwassenen Vrouwen Ouderen

Gegeven door

Katrien Van Reybrouck

Prijs

150,00€

Neem contact op met Katrien

Yoga en meditatie voor vrouwen
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Katrien Van Reybrouck

Yogaruimte boven Nico Hautekiet

Kortrijksestraat 478

8020 Waardamme

West-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://hetontdekkingshuis.be

Routebeschrijving