Terug naar boven

Heb je last van nekpijn? Rugpijn? Of voel je je vermoeid? Een osteopaat gaat op zoek naar de blokkades in je lichaam en verlost je zo van je klachten. Van baby’s tot volwassenen… Osteopathie is er voor iedereen!

Zoek meteen: Osteopaat Antwerpen, Osteopaat Gent, Osteopaat Leuven, Osteopaat Mechelen, Osteopaat Brugge, Osteopaat Aalst, Osteopaat Brussel, Osteopaat Kortrijk.

Of lees meer info over:

Hoe een deskundige osteopaat zoeken
Verfijn je zoekopdracht
De juiste osteopaat voor jou
Een afspraak maken

Hoe een deskundige osteopaat zoeken?

Vind eenvoudig een osteopaat in je buurt door je gemeente in te geven. Zo kan je meteen een osteopaat kiezen die je aanspreekt. Selecteer je een specifieke osteopathievorm of klacht? Dan krijg je meteen een lijst van geschikte osteopaten die hierin gespecialiseerd zijn, samen met hun praktijk- en contactgegevens. Zo kan je bijv. rechtstreeks zoeken op cranio sacraal therapie, osteopathie voor baby's, manuele therapie, sportosteopathie, voedingsadvies, enz.

Alle osteopaten op deze site zijn erkende osteopaten. Dat kan je nagaan door middel van het erkenningsnummer dat op ieder profiel vermeld staat. Toch kunnen verschillende factoren je keuze beïnvloeden. Lees daarom meer over wat is een goede osteopaat?


Een osteopaat zoeken via ‘Verfijn je zoekopdracht’

Heb je specifieke wensen? Filter dan verder via ‘Verfijn je zoekopdracht’. Zo krijg je een gerichte selectie van osteopaten.

Vind snel en eenvoudig een osteopaat voor kinderen, zwangerschap, rugpijn, reflux, een osteopaat die gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer of die toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

De juiste osteopaat voor jou!

Een geslaagde behandeling is niet alleen afhankelijk van de juiste methode of deskundigheid van de osteopaat. Het moet ook juist voelen. Zitten jij en je osteopaat op dezelfde lijn? Dan is de kans op een succesvolle afronding groter!

Zoek dus een osteopaat waarmee het klikt. Door het profiel van de osteopaten te bekijken en te vergelijken, krijg je een beter beeld. Je kan letten op de foto, persoonlijke tekst, de gebruikte methodes, opleidingen en vorige ervaringen van de osteopaten.

Lees meer over wat is een goede osteopaat

Maak een afspraak of vraag info

Omdat de meeste osteopaten tijdens hun werkuren moeilijk telefonisch bereikbaar zijn, kun je de osteopaat van je keuze best een mailtje sturen.Twijfel je nog? Vraag je osteopaat vrijblijvend wat meer info over zijn werkwijze, tarieven, enz.

Veel succes met het verdere verloop!

Het Vind-een-Osteopaat.be team

Onze partners