Terug naar boven

The Practice

Frank Janssens

Osteopaat

Volhardingstraat 112a

2020 Antwerpen

Introductie

Als academisch opgeleide osteopaat kan U bij mij terecht voor een behandeling van allerlei klachten. Ik vind het erg belangrijk om elke patiënt individueel verder te helpen. Met behulp van gerichte vragen en een klinisch onderzoek ga ik samen met U op zoek naar de oorzaak of het mechanisme van uw klacht. Alle beïnvloedende factoren worden in kaart gebracht. Mijn filosofie betreffende een behandeling is om gebruik te maken van zoveel mogelijk pijnloze technieken. Pijn in uw lichaam triggert een afweerreactie in uw lichaam. Dit is net hetgene dat we niet proberen te bekomen. Hoe meer ontspannen uw lichaam is, hoe sneller er resultaat geboekt zal kunnen worden. Liefst zorg ik snel en efficiënt voor verlichting, maar soms moet het ook stap voor stap en met veel geduld.

De praktijk in Antwerpen bevindt zich in de Tentoonstellingswijk ten zuiden van de Singel en de Ring. Vlot bereikbaar van Antwerpen Zuid en Kiel. Zowel de singel, E19 en A12 zijn vlakbij.

Parkeerplaats is meestal geen probleem.

Lees verder

Specialisaties

Structurele osteopathie Osteopathie (Algemeen) Sportosteopathie Meer ...

Ondersteuning bij

Bekkenpijn Hernia Voetpijn Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Mannen Vrouwen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Plaats

Osteopathiepraktijk

Talen

Nederlands Engels Frans

Erkenningsnummer Osteopathie

09695347000

Werkmomenten

Maandag - Woensdag - Vrijdag : 8u00 - 20u00

Prijs voor een consult

50 €

Duur van de sessie

30 min

Opleiding

KULeuven & FICO

Neem contact op met Frank

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Volhardingstraat 112a

2020 Antwerpen

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.frankjanssensosteopathie.be

Routebeschrijving