Terug naar boven

Tips voor een goede vindbaarheid

1. Maak een goed profiel en word meer gecontacteerd!

Rendement van je profiel start bij een goede opmaak! Kijk op ‘hoe een goed profiel maken’ of je alle aanbevelingen hebt toegepast.

2. Social media

Vind-een-Osteopaat.be doet iedere dag via verschillende wegen inspanningen om osteopaten beter vindbaar te maken en de website bekend te maken.
Maar we hebben ook jouw hulp nodig!

Volg ons op sociale media en linkedin. Zo wordt ook jouw praktijk beter gevonden.

Samen bereik je meer!

3. Plaats een link naar Vind-een-Osteopaat.be op je eigen website

Een link VAN je eigen website NAAR Vind-een-Osteopaat.be en naar je profiel zal jouw profiel hoger doen verschijnen in de zoekresultaten van Google.

Tevens zal Google jouw eigen website hoger waarderen! Je laat immers aan Google zien dat je samenwerkt met een gewaardeerde website op het vlak van osteopathie.

4. Pas af en toe je profiel aan

Kijk of er nieuwe zoektermen voor jou van toepassing zijn. We werken namelijk dagelijks aan het updaten van de site. Zo wordt jouw profiel ook getoond wanneer bezoekers zoeken op de nieuwe zoektermen.

Pas ook geregeld je tekst, foto, volgorde van osteopathievormen, enz. aan. Zo toon je de bezoeker én Google dat jouw pagina up to date is en zal deze meer getoond worden in Google.

5. Maak Vind-een-Osteopaat.be bekend in jouw buurt

Waarom?
Cliënten zoeken vooral een osteopaten bij hen in de buurt. Als ze bv. bij de apotheek in je buurt een kaartje vinden, is de kans groot dat ze jou contacteren.
Apothekers e.d. laten doorgaans geen kaartjes toe van individuele osteopaten. Echter wél van een overkoepelend initiatief zoals Vind-een-Osteopaat.be.

Hoe?
Stuur ons een email met je naam en adres, en we sturen je gratis een pakketje kaartjes van Vind-een-Osteopaat.be om te verspreiden in je buurt.

6. BETTER TOGETHER

Breng je collega's op de hoogte van de mogelijkheid om zich op Vind-een-Osteopaat.be te plaatsen.

Want hoe meer osteopaten en organisatoren er op Vind-een-Osteopaat.be staan, hoe beter de site en dus ook jouw profiel vindbaar is op het internet. En hoe meer nieuwe patiënten je ontvangt!

Onze partners