Terug naar boven

Katelijne Tavernier

Osteopaat

Jan Van Rijswijcklaan 31

2018 Antwerpen

Introductie

Praktijk Harmonie is een groepspraktijk waar disciplines zoals osteopathie , psychologie en diëtiek onder een dak samengebracht werden. Een gezondheidspraktijk voor lichaam en geest in hartje Antwerpen ( postcode 2018). Persoonlijke begeleiding, professionaliteit , veiligheid en kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Om dat te garanderen scholen wij ons regelmatig bij en werken wij samen met andere zorgverleners wanneer nodig.

Osteopathie zoekt naar de oorzaak van uw klacht dat vaak ontstaat door een compensatiepatroon op een of meerdere blokkades in uw lichaam of lichaamssystemen. Niet enkel het bewegingssysteem maar ook de kwaliteit van de organen , de circulatie en / of het zenuwstelsel wordt beoordeeld. Via manuele mobilisatietechnieken worden blokkades opgelost en systemen verbetert waardoor de klacht verdwijnt. Alle leeftijden zijn welkom. Baby’s (overmatig huilen, krampen, geboortetrauma’s, reflux) hebben snel resultaat met deze zachte aanpak. Ook kinderen ( buikpijn, hoofdpijn, motorisch-, leer- en gedragsstoornissen) en zwangere vrouwen kunnen geholpen worden met osteopathie. Sporters die dat extra'tje van hun lichaam vragen worden begeleid en preventieve behandelingen zijn ook mogelijk. Door de holistische aanpak van osteopathie variëren de hulpvragen. Van rugpijn, hoofdpijn, aangezichts- en kaakpijn , gewrichts- en peesontstekingen , zenuwpijnen tot problemen in het buikgebied ( pijn, kramp, IBS, spastische darm, reflux, misselijkheid) en zenuwstel zoals stressklachten , burned outs , restless legs of gewoon niet lekker in vel zitten. Voor meer informatie verwijs ik u naar de website. Een afspraak kunt u zowel online als telefonisch maken.

Lees verder

Specialisaties

Osteopathie (Algemeen) Sportosteopathie Kinderosteopathie Meer ...

Ondersteuning bij

Allergie Artrose Nekpijn Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Kinderen Baby's Zwangerschap

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte

Plaats

Groepspraktijk Osteopathiepraktijk

Talen

Nederlands Engels Spaans

Erkenningsnummer Osteopathie

09596961000

Werkmomenten

Ma- vrij

Wachtlijst

/

Prijs voor een consult

55 euro

Duur van de sessie

45 minuten

Opleiding

lic in de kinesitherapie en de revelidatiewetenschappen (Ugent)
Fulltime osteopathie (IAO Gent)
Diploma in de kinderosteopathie (Pantha Rhei Nederland)
diverse postgraduaten

Beroepsvereniging

BVBO

Neem contact op met Katelijne

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Jan Van Rijswijcklaan 31

2018 Antwerpen

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.praktijkharmonie.be

http://www.osteopathietavernier.com

Routebeschrijving