Terug naar boven

opleiding tot Effortless Coach - Deze Coaching opleiding is offline

Deze Coaching opleiding kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Osteopaat.be. Vind een andere Coaching opleiding via onderstaande links.

Omschrijving

Wij leiden je op tot professioneel Effortless Coach en hebben aandacht voor het opzetten van goed lopende professionele coachpraktijk als zelfstandige, in bijberoep of bij de toepassing binnen een organisatie.

Wil jij graag andere mensen helpen in hun persoonlijke groei en tevens jouw eigen proces een boost geven?
Na drie maanden opleiding ben jij in staat om cliënten te helpen diepgaande inzichten te krijgen, echte verandering te bereiken en duurzaam resultaat te boeken.

  • Bezit jij de wil om mensen te helpen bij hun persoonlijke groei?
  • Sta je op een kruispunt in je ontwikkeling?
  • Verlang naar meer moeiteloosheid in je persoonlijke en professionele leven en om actief bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling en begeleiding?
  • Of ben jij al actief in het coachen van anderen (bijv. als hulpverlener of manager) en wil je meer verdieping kunnen bieden?
  • Kijk je er naar uit een (full time of part time)goed lopende coaching praktijk te hebben of als coach in een organisatie te floreren?

De opleiding in het kort

Compacte opleiding op HBO+/WO niveau met 3 maanden doorlooptijd, 15 cursusdagen en afrondend examen. Gebaseerd op de nieuwe menswetenschappen, niet zweverig, wel krachtig en vernieuwend.
Je doorloopt je eigen proces “van overleven naar moeiteloos leven” en leert te coachen vanuit verbinding en intuïtie en diepgaande interventies in te zetten. Dienstverlener voor de KMO-portefeuille en NOBCO geregistreerd (europese erkenning via EMCC)

Effortless coaching helpt jou bij het succesvol uitoefenen van jouw rol als coach.

Holistische werkwijze

Als Effortless Coach ben je gericht op het transformatieproces van de cliënt en niet beperkt tot een specifieke techniek. Effortless Coaching maakt gebruik van de nieuwste inzichten uit de menswetenschappen en het kwantum fysische wereldbeeld.
De beginselen onder het werk van Bruce Lipton, Candace Pert, Tom Campbell, Deepak Chopra, Eckhart Tolle, Brandon Bays, Byron Katie, zijn alle geïntegreerd in de unieke holistische aanpak van de Effortless Coach. Jouw eigen vertrouwde methoden en technieken zijn welkom binnen de Effortless Coaching context.

certificering en Erkenning

Na opleiding en certificering tot Effortless Coach maak je kosteloos deel uit van ons professionele netwerk. Je licentie als coach is van onbeperkte duur.
Je leert hoe je anderen kunt helpen hun diepgewortelde obstakels te overwinnen en de principes van moeiteloos leven toe te passen, met blijvend resultaat.
Je leert hoe je als Effortless Coach zonder commerciële inspanning moeiteloos de juiste klanten aantrekt.
De opleiding Effortless Coaching is een geregistreerde dienstverlener in het kader van de KMO portefeuille, registratienummer DV.O232838.
Bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) geregistreerd onder nummer 170623VP-031. NOBCO is de Nederlandse uitvoeringsorganisatie van de EMCC.

Zoek een andere cursus

Locatie cursus