Terug naar boven

Ervaringen van hulpverleners met onze doorverwijssites

Onderstaande spontane bedankingen ontvingen we van aangemelde hulpverleners van onze verschillende doorverwijssites. We vinden het leuk ze met je te delen! Wat is jouw ervaring met Vind-een-Osteopaat.be? Laat het ons weten!

Dirk Jan Kloeze - Osteopaat

Dirk Jan Kloeze - Osteopaat

Ik leerde Vind-een-Osteopaat.be kennen via een vroegere docent van mij aan de FICO Osteopathy Academy. Ik hoorde via hem enkel positieve zaken. Hierdoor besliste ik Vind-een-Osteopaat.be een jaar lang uit te proberen en te zien hoe alles verloopt. Als startende osteopaat kon ik snel een mooi patiëntenbestand uitbouwen.

Het overzicht van mijn statistieken, dus hoe goed mijn profiel het doet op de website, is voor mij zeer verhelderend! Het geeft een perfect zicht op hoeveel mensen jouw profiel hebben bereikt. Deze statistieken waren voor mij een reden om met veel plezier nog een jaar te verlengen!

Osteopaat
Dirk Jan Kloeze - Wijnegem

Marjolein Peferoen - Osteopaat

Marjolein Peferoen - Osteopaat

Vind-een-Osteopaat.be werkt echt. Het is een moderne website die er goed uitziet en bij bezoekers echt vertrouwen inboezemt door onder andere de uitgebreide en kwalitatieve informatie die ze er kunnen terugvinden. Dankzij dat alles werkt deze site beter dan andere kanalen waar ik beroep op doe als osteopaat.

Gewoon door een profiel aan te maken ontvang ik nu regelmatig behandelingsaanvragen, zowel van lokale patiënten als van verder weg. Ik verleng zeker mijn profiel!

Osteopaat
Marjolein Peferoen - Sint-Amandsberg (Gent)

Frank Janssens - Osteopaat

Frank Janssens - Osteopaat

Ik ben zeker tevreden over Vind-een-Osteopaat.be en de reacties die ik tot nu toe ontvangen heb op m'n profiel. Het aanmaken van dat profiel verliep vlot en dankzij het platform kan ik maandelijks nieuwe patiënten verder helpen. Moest ik nu de vraag krijgen zou ik met plezier m'n profiel verlengen.

Osteopaat
Frank Janssens - Antwerpen

Katelijne Tavernier - Osteopaat

Katelijne Tavernier - Osteopaat

Patiënten vinden me weldegelijk via m'n vermelding op Vind-een-Osteopaat.be. Een profiel aanmaken was eigenlijk zeer eenvoudig en sindsdien ontvang ik regelmatig een bericht of telefoontje via de website. Het werkt dus en ik ben tevreden!

Osteopaat
Katelijne Tavernier - Antwerpen

Farah Meysmans - Osteopaat

Farah Meysmans - Osteopaat

Ik heb mij destijds voor een periode van twee jaar aangemeld op Vind-een-Osteopaat.be. Toen ik recent moest verlengen, heb ik het overzicht van mijn statistieken eens nagekeken.

Ik merkte dat er veel respons op mijn profiel was, en ik gemiddeld twee patiënten per maand ontving via Vind-een-Osteopaat.be. Dit vond ik super. Vandaar heb ik ook, zonder twijfel, met plezier verlengd!

Osteopaat
Farah Meysmans - Mechelen

Luc Van Eupen - Osteopaat

Luc Van Eupen - Osteopaat

Ik heb enkel goede ervaringen met Vind-een-Osteopaat.be. Maandelijks krijg ik een aantal contactverzoeken toegestuurd en het is natuurlijk fijn om die mensen verder te helpen. Als 60+er is het soms wat zoeken, dus bedankt voor de opvolging en de behulpzaamheid in verband met mijn profiel!

Osteopaat
Luc Van Eupen - Meerhout

Julie Gildemyn - Osteopaat

Julie Gildemyn - Osteopaat

Ik heb al enkele jaren een profiel op VindeenTherapeut.be en ben er ontzettend blij mee, want de laatste tijd word ik wekelijks gecontacteerd door nieuwe patiënten. Zo fijn! Bedankt hiervoor! Ik kijk ernaar uit om ook via mijn profiel op Vind-een-Osteopaat.be aan online bekendheid te winnen en nieuwe patiënten te ontvangen voor mijn osteopathiepraktijk!

Osteopaat
Julie Gildemyn - Kruishoutem

Ellen Van Waard - Kinesitherapeute

Ellen Van Waard - Kinesitherapeute

In het begin was ik nogal kritisch over reclame maken over mezelf via internet, want dat is niet altijd gemakkelijk. Dit is ook een reden waarom ik geen eigen website heb. Vind-een-Kinesist.be biedt voor mij alleszins een geweldig alternatief voor een eigen website! Ik krijg heel wat contactnames, en qua prijs-kwaliteit is deze website zeker in orde.

Met 2 contactnames heb je eigenlijk je inschrijvingsgeld al gemakkelijk terug verdiend, maar ik ontvang er veel meer. En tevreden patiënten blijven natuurlijk meermaals terugkomen!

Kinesitherapeute
Ellen Van Waard - Haasrode


Rita Crabeels - Kinesitherapeute

Rita Crabeels - Kinesitherapeute

Als kinesitherapeute ben ik vooral bezig met mensen behandelen, want dit is wat ik graag doe. Ik ben zelf ook bezig met de prestaties van mijn eigen website, maar dat is niet iets wat ik graag doe of waar ik veel tijd in wil steken.

Ik bekeek de prestatie van mijn website in Google, en vergeleek die met Vind-een-Kinesist.be. Dit platform doet het nu eenmaal schitterend. Ik krijg meer dan voldoende contactnames, zonder er veel tijd in te moeten steken. Hierdoor is het de perfecte aanvulling op mijn eigen website, en kan ik me vooral verder gaan focussen op mijn patiënten!

Ook voor mijn specialisatie in fasciatherapie, die niet heel gangbaar is bij traditionele doorverwijzers, vinden patiënten nu heel gemakkelijk de weg naar mijn praktijk!

Kinesitherapeute
Rita Crabeels - Mechelen

Bieke Vermeulen - tevreden hulpverlener op VindeenTherapeut.be

Bieke Vermeulen - tevreden hulpverlener op VindeenTherapeut.be

Graag wil ik jullie bedanken voor de goede service. Ik heb mijn lidmaatschap met een jaar verlengd en er een tweede profiel bijgemaakt nu ik op twee locaties werk.
Ik merk dat deze site mijn doorverwijzingskanaal is als mensen via het internet op zoek gaan.

Ook de technische ondersteuning als iets niet lukt is prima geregeld.

Zo vind ik het heel fijn om samen te werken.


Mental coach & loopbaanbegeleiding
Bieke Vermeulen - Meerhout

Onze partners