Terug naar boven

Ervaringen van hulpverleners met onze doorverwijssites

Onderstaande spontane bedankingen ontvingen we van aangemelde hulpverleners van onze verschillende doorverwijssites. We vinden het leuk ze met je te delen! Wat is jouw ervaring met Vind-een-Osteopaat.be? Laat het ons weten!

Marjolein Peferoen - Osteopaat

Marjolein Peferoen - Osteopaat

Vind-een-Osteopaat.be werkt echt. Het is een moderne website die er goed uitziet en bij bezoekers echt vertrouwen inboezemt door onder andere de uitgebreide en kwalitatieve informatie die ze er kunnen terugvinden. Dankzij dat alles werkt deze site beter dan andere kanalen waar ik beroep op doe als osteopaat.

Gewoon door een profiel aan te maken ontvang ik nu regelmatig behandelingsaanvragen, zowel van lokale patiënten als van verder weg. Ik verleng zeker mijn profiel!

Osteopaat
Marjolein Peferoen - Sint-Amandsberg (Gent)

Frank Janssens - Osteopaat

Frank Janssens - Osteopaat

Ik ben zeker tevreden over Vind-een-Osteopaat.be en de reacties die ik tot nu toe ontvangen heb op m'n profiel. Het aanmaken van dat profiel verliep vlot en dankzij het platform kan ik maandelijks nieuwe patiënten verder helpen. Moest ik nu de vraag krijgen zou ik met plezier m'n profiel verlengen.

Osteopaat
Frank Janssens - Antwerpen

Katelijne Tavernier - Osteopaat

Katelijne Tavernier - Osteopaat

Patiënten vinden me weldegelijk via m'n vermelding op Vind-een-Osteopaat.be. Een profiel aanmaken was eigenlijk zeer eenvoudig en sindsdien ontvang ik regelmatig een bericht of telefoontje via de website. Het werkt dus en ik ben tevreden!

Osteopaat
Katelijne Tavernier - Antwerpen

Luc Van Eupen - Osteopaat

Luc Van Eupen - Osteopaat

Ik heb enkel goede ervaringen met Vind-een-Osteopaat.be. Maandelijks krijg ik een aantal contactverzoeken toegestuurd en het is natuurlijk fijn om die mensen verder te helpen. Als 60+er is het soms wat zoeken, dus bedankt voor de opvolging en de behulpzaamheid in verband met mijn profiel!

Osteopaat
Luc Van Eupen - Meerhout

Julie Gildemyn - Osteopaat

Julie Gildemyn - Osteopaat

Ik heb al enkele jaren een profiel op VindeenTherapeut.be en ben er ontzettend blij mee, want de laatste tijd word ik wekelijks gecontacteerd door nieuwe patiënten. Zo fijn! Bedankt hiervoor! Ik kijk ernaar uit om ook via mijn profiel op Vind-een-Osteopaat.be aan online bekendheid te winnen en nieuwe patiënten te ontvangen voor mijn osteopathiepraktijk!

Osteopaat
Julie Gildemyn - Kruishoutem

Celine Bal - tevreden hulpverlener op Vind-een-Coach.be

Celine Bal - tevreden hulpverlener op Vind-een-Coach.be

Een gebruiksvriendelijk platform dat steeds werkt aan verbetering voor zowel klanten als professionals. Als professional krijg je vanuit de klantendienst persoonlijk en snel antwoord wanneer je met vragen en problemen zit. Verder is het een mooie tool om meer zichtbaarheid te krijgen.

Celine Bal, Herent

Daniel Janssen - tevreden hulpverlener op VindeenTherapeut.be

Daniel Janssen - tevreden hulpverlener op VindeenTherapeut.be

Ik wou u graag laten weten dat ik zeer tevreden ben over de werking van de site. Op korte tijd is die uitgegroeid tot één van mijn beste verwijzers.
Door de vermelding van het volledige aanbod waarvoor ze terecht kunnen bieden steeds meer mensen zich aan met een heel concrete hulpvraag. Ik ben ervan overtuigd dat dit initiatief een uitstekende GPS-functie vervult voor wie zoekende is.


Danny Janssen - Oostende

Bieke Vermeulen - tevreden hulpverlener op VindeenTherapeut.be

Bieke Vermeulen - tevreden hulpverlener op VindeenTherapeut.be

Graag wil ik jullie bedanken voor de goede service. Ik heb mijn lidmaatschap met een jaar verlengd en er een tweede profiel bijgemaakt nu ik op twee locaties werk.
Ik merk dat deze site mijn doorverwijzingskanaal is als mensen via het internet op zoek gaan.

Ook de technische ondersteuning als iets niet lukt is prima geregeld.

Zo vind ik het heel fijn om samen te werken.


Bieke Vermeulen - Eindhout

Shana Hendrickx - tevreden hulpverlener op Vind-een-Psycholoog.be

Shana Hendrickx - tevreden hulpverlener op Vind-een-Psycholoog.be

Ik ben zeer tevreden over de werking van jullie website! Ik blijf dan ook zeer graag van jullie diensten gebruikmaken.
Hartelijk dank voor de vlotte service.

Shana Hendrickx - Lier

Aanmeldingsteam GGZ de Kempen

Aanmeldingsteam GGZ de Kempen

Wij als GGZ de Kempen hebben enorm veel aan de websites waar jullie dag in dag uit mee bezig zijn. Wij zoeken regelmatig hulpverleners op voor cliënten als doorverwijzing. Dat maakt de stap naar begeleiding laagdrempelig. Super handig in gebruik. Toegankelijk voor iedereen. Jullie doen goed werk. Dankje!

Aanmeldingsteam - GGZ Kempen
Pascale de Vicq, Geel

Opleidingscentra